ohejdat

The Kindness of Strangers.

Av ohejdat - 2017-01-17 11:36


Ja jädrar, vad en del människor man inte ens känner kan va hyggliga! Nu ska vi se om jag fått till det rätt; ni vet Fitterbittan som huserar på www.fitterbittan.se med sin välvässade penna, fabulöst fyndiga formuleringsförmåga och skarpa hjärna har en make; en skojig snubbe med minst en räv bakom örat när inte nån av jyckarna huserar där, han har i sin tur en nedrans trevlig halvkusin och hon bor i Californien. Och denna sympatiska kvinna har skickat mig ett mail fullspäckat med tips inför vår resa så att det räcker och blir över för våra tolv dagar.
Hit till det här plåtskjulet t.ex; Ernies Tin Bar, ska vi och ta ett glas. Nu blev planerandet ännu roligare.

 
 
Mia Halvkusin

Mia Halvkusin

19 januari 2017 01:24

Nu rodnar jag! Japp, du har fått till det korrekt hur vi hänger ihop. Kul att ni tänker dra till Ernie's, det är ju inte alla som skulle springa på den bollen... man får ha lite twistad humor! Hoppas ni kommer få det jättetrevligt. Vi är just nu inne i värsta regnperioden, men den är ju över när ni kommer!

http://www.ahlstromland.net

ohejdat

19 januari 2017 09:02

Ja blött från ovan kan vi lätt fixa hemma så det går bort. Strukturerade Halvan satt igår kväll och skapade en lång att-göra-lista av ditt mail :-)

 
Mia Halvkusin

Mia Halvkusin

19 januari 2017 22:34

Vad skoj! Ja, ingen dum idé att strukturera då det ju är rätt stora avstånd, och man får försöka optimera när man har begränsat med tid. Man vill ju inte bara sitta i bilen heller! Ska bli kul att läsa inlägg sen (om vi inte ses ;-) ) och se vad ni hittade på, och tyckte!

http://www.ahlstromland.net

ohejdat

19 januari 2017 23:17


Det lär bli inlägg :-)
När vi var i Japan förra året så kunde man hyra en puck(mobilt internet) redan på flygplatsen o lämna igen när man flög hem, det vore ju bra om man kan i USA också.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards